Rekrytointi

SIVUPERSOONA ON PAIKKA MAHDOLLISTAJALLE

Missionamme on mahdollistaa erityisryhmien asiakkaille rajattoman kommunikaation maailma. Uskomme omalla kielellä tai kommunikaatiotavalla kohdatuksi tulemisen tärkeyteen sekä ammattiryhmien väliseen yhteistyöhön. Moniammatillisen työtapamme avulla rakennamme kommunikaation erityisryhmille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia osallistua, tulla kuulluksi ja voida hyvin.

Lähtisitkö kaveriksi matkalle kohti kommunikaation huomista?
Sivupersoonalle on myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti poikkeuksellisen hyvästä yrityskulttuurin johtamisesta.
AVOIMET TYÖPAIKAT

LIITY OSAAJAYHTEISÖÖN!

Eikö löytynyt just sulle sopivaa avointa paikkaa? Tai vierähtääkö tovi vielä koulun penkillä? Voit kuitenkin jo liittyä meidän Osaajayhteisöön ja kuulet ensimmäisenä uusista työpaikoista sekä moniammatillisen työyhteisömme uusista tuulista!

Harjoitteluun sivupersoonaan?

Haemme pilkehtiviä hyviä tyyppejä harjoitteluun Sivupersoonaan kaksi kertaa vuodessa. Syksyn harjoitteluhaku on huhtikuussa ja kevään harjoitteluhaku marraskuussa. Toivomme harjoitteluhakemukset ensisijaisesti hakulomakkeen kautta. 

HUOM! Sivupersoona ei poikkeuksellisesti avaa syksylle 2022 tulkkauksen harjoitteluhakua käynnissä olevien organisaatiomuutosten vuoksi. Keskitymme tällä hetkellä viemään muutokset läpi emmekä siksi valitettavasti pysty tarjoamaan riittävän laadukasta ohjausta ja tukea harjoitteluun ja hakuprosessiin. Otamme mielellämme opiskelijoita Sivupersoonaan taas keväällä 2023. Haku näihin harjoitteluihin avataan marraskuussa 2022.

TYÖNANTAJALUPAUKSEMME
1. Lupaamme pysyä toimialojemme suunnannäyttäjänä, mahdollisuuksien rajojen venyttänä ja asiakkaidemme äänitorvena.

Aiemmasta rajojen paukuttelusta ja alan edelläkävijyydestä meillä on todisteina muun muassa asiakkaiden ja työntekijöidemme arkea helpottavia digitaalisia ratkaisuja, sipeläisten yksilöllisen kehittymisen ja tuen mahdollistava OnPas-malli sekä moniammatillisuuttamme ennakkoluulottomasti hyödyntäviä opetus- ja kuntoutussisältöjä. Tahti ei hiivu tulevaisuudessakaan, sillä siellä siintävät jo asiakassovellus Sipe-appin lanseeraus, puheterapian alueellisia eroja tasaavat etäpuheterapian konseptit sekä yrityksille ja organisaatioille suunnattujen saavutettavuuspalveluiden tuotteistus. Mitähän seuraavaksi keksittäisiin?

2. Lupaamme kasvattaa työntekijöidemme asiantuntemusta ja osaamispääomaa sekä tukea heitä ammatillisten intohimojen tavoittelussa.

Tarjoamme Sivupersoonassa mahdollisuuksia syventää taitoja, laajentaa repertuaaria tai hankkia kansainvälistä kokemusta. OnPas-mallin avulla levitämme organisaatiossa jo olevaa osaamista jokaiselle sitä janoavalle. Ulkopuolisten kouluttajien kanssa olemme inspiroituneet esimerkiksi esittävän taiteen tulkkauksista, haastavista kasvatustilanteista, AAC-laitteista ja sovelluksista, puhevammatulkkauksen asiakasryhmäkoulutuksista sekä kielikursseista. Mahdollistujamme ovat osallistuneet European Master in Sign Language Interpreting -ohjelmaan ja kansainvälisiin seminaareihin sekä kouluttautuneet useampaa lajia hallitseviksi hybriditulkeiksi. Kaizen!

3. Lupaamme ylläpitää Sipe-henkeä. VARMISTAMME, että “kotiin” on aina hyvä tulla empaattisten, tasa-arvoA KANNATTAVIEN ja kannustavien kollegoiden luokse.

Sipe-henkeä on se, että voi jakaa niin ilopilleri- kuin rutkupylly-hetket. Se, että uskalletaan kysyä, kyseenalaistaa ja keskustella. Se, että saa päästää suustaan maailman huonoimman puujalkavitsin, vallata kimpassa karaokelavan kevätkarkeloiden jatkoilla ja kääriä toimarin joulupakettiin markkinointikuvausten varjolla. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että moni sivupersoona on ollut matkassa mukana aivan alkumetreiltä saakka – 14 vuodessa on koettu, kasvettu ja kehitytty yhdessä. Sipe-henki on liima, joka pitää meidät yhdessä välimatkoista huolimatta.  Lämmin läikähdys sydämissä, joka säilyy silloinkin, kun elämä on jo kuljettanut eläkkeelle tai uusiin haasteisiin.

4. Lupaamme vaalia työntekijöidemme vapautta ja parhaamme mukaan mahdollistaa joustavat työajat sekä elämäntilanteiden mukaan muuntuvat työtehtävät.

Ensteksi parasta Sivupersoonassa ovat kollegat ja monelle toiseksi parasta vapaus. Meillä on melko lailla (asiakkaiden tarpeet toki huomioiden) vapaat kädet suunnitella omaa arkeaan: missä ja milloin töitä paiskitaan ja koska koittaa L-O-M-A! Saamme mahdollistajiltamme kiitosta muunmuassa työnkuvatoiveiden kuuntelusta ja toteuttamisesta, osa-aikaisuuden ja itselle tärkeiden sivutöiden mahdollistamisesta, työajan joustavuudesta sekä työntekijöitä kohtaan osoittamastamme luottamuksesta.

TYÖSUHDE-EDUT
TYÖSUHDEMATKALIPPU

Voit käyttää työsuhdematkalippua myös vapaa-ajan rientoihin.

LIIKUNTA, KULTTUURI- TAI LOUNASETU

Voit rakentaa liikunta-, kulttuuri- sekä lounasedusta itsellesi passelin paketin. Käytettävissäsi on kaikkiaan 400 euroa.

YHDESSÄ TEKEMINEN

Vapaa-ajan yhteistä puuhaakin on tarjolla. Koko yritysten yhteisten kesäkarkeloiden ja pikkujoulujen lisäksi alueellista kivaa järjestää Hupineuvosto!

TYÖNOHJAUS JA KOULUTUKSET

Sipe kannustaa kouluttautumaan! Tarvittaessa pääset myös työnohjaukseen, joko yksin tai ryhmässä.

KATTAVA TYÖTERVEYSHUOLTO

Työterveyshuolto ylläpitää hyvinvointiasi ennakoivin toimin. Lisäksi se hoitaa kattavasti siarauden iskiessä: sopparimme sisältää myös mm. Erikoislääkärin ja fysioterapeutin käyntejä. Haaverin sattuessa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksemme korvaa myös urheillessa sattuneet tapahtumat – Suomessa ja ulkomailla.

MILLAINEN MAHDOLLISTAJA OLISIT?

Sivupersoonassa pystyt rakentelemaan erilaisia urapolkuja ja työn sisältöjä Onpasin, koulutusten, asiakastyön ja projektien kautta. Mikä seuraavista tulkkiprofiileista kutkuttelee eniten? Entä millaisen tuloksen saat Sipeys-testistä?

TESTAA:

ONKO MINUSSA SIPEÄ?

LUE LISÄÄ!