Täysi-ikäinen sivupersoona kutsuu viittomakielen ja puhevammaisten tulkkeja!

Sivupersoonassa mahdollistamme rajattoman kommunikaation maailman erityisryhmille. Tätä työtä olemme tehneet jo 18 vuotta. Pienestä porukasta on kasvanut yli kahdeksankymmenen taitajan työnantaja ja monet kilpailutukset käynyt alan uudistaja.

Etsimme Helsinkiin tulkkaavaa tiimivastaavaa. Oletko se sinä?

Lue lisää ja hae

J

Kiinnostaako tulkin työ Sivupersoonassa 2025 alusta?

Siirry hakuun

 

Sivupersoonan tulkkina sinulla on

kilpailukykyinen ja alan suositukset ylittävä palkka
peruutuskorvaus
sairasloma-ajan palkka
laaja työterveys
työsuhdematkalippu
työnohjaus ja koulutukset
keskusteluja yhteistä puuhaa tarjolla
tyytyväiset ja ammattimaiset työkaverit

Näin tulkkimme kertovat

Kalenteria saa avata juuri niin kuin se on itselle sopivaa ja loma-ajat saa itse päättää.

Kaikkien mielipiteet otetaan huomioon ja osoitetaan arvostusta.

Meillä huolehditaan sopivasti, että jaksaako ja annetaan kutenkin itse päättää. Se tuntuu hyvältä.

Työt pyritään tekemään mahdollisimman hyvin, mutta ilmapiiri on rento ja tilaa on myös huumorille.

Lukemia työtyytyväisyydestä

94%

Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä

86%

Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta

Työnantajalupauksemme

1. Kuuntelemme ja joustamme

Asiakkaan kunnioitus ja huomioiminen on meille ensisijaista. Kunhan tämä toteutuu, tulkki saa suunnitella arkensa parhaansa mukaan – missä ja milloin töitä paiskitaan ja koska koittaa loma. Saamme kiitosta muun muassa työnkuvatoiveiden kuuntelusta ja toteuttamisesta, osa-aikaisuuden ja itselle tärkeiden sivutöiden mahdollistamisesta, työajan joustosta sekä luottamuksen osoittamisesta.

2. Tuemme ammatillista kasvua

Kannustamme taitojen syventämiseen ja repertuaarin laajentamiseen. Kansainvälistä kokemustakin on riveissämme hankittu! OnPas-mallin avulla levitämme porukan osaamista jokaiselle sitä janoavalle. Sivupersoonia on osallistunut European Master in Sign Language Interpreting -ohjelmaan ja kansainvälisiin seminaareihin sekä kouluttautunut useampaa lajia hallitseviksi hybriditulkeiksi. Kaizen!

3. Jokainen on tervetullut

Sipe-henkeä on se, että voi jakaa niin naurut kuin harmit. Meillä saa kysyä, kyseenalaistaa ja keskustella. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että moni sivupersoona on ollut mukana kokemassa ja kasvamassa jo 18-vuotisen taipaleemme alkumetreiltä. Lämmin läikähdys säilyy, kun elämä on jo kuljettanut eläkkeelle tai uusiin haasteisiin.

4. Pysymme alan uudistajana

Rakennamme asiakkaiden ja tulkkien arkeen digitaalisia ratkaisuja sekä moniammatillisuuttamme hyödyntäviä opetus- ja kuntoutussisältöjä. Ulkopuolisten kouluttajien kanssa olemme inspiroituneet esittävän taiteen tulkkauksista, AAC-laitteista ja sovelluksista, puhevammatulkkauksen asiakasryhmäkoulutuksista sekä kielikursseista. Mitähän seuraavaksi keksittäisiin?

Riittää jo myyntipuheet? Täältä voit hakea!

Hae Sivupersoonaan

SIVUPERSOONAN OMISTAJUUS PALASI SIVUPERSOONAAN

Tuomas Rissanen ja Heidi Boman tekivät helmikuun 2024 lopussa Terveystalon kanssa kaupat Sivupersoona Oy:n koko osakekannasta. Pitkäjänteinen tulkkauspalvelualan kehitys jatkuu ja johto ja omistus ovat lähellä työntekijöitä!

Lue lisää blogista

Tulisitko meille harjoitteluun?

Haemme pilkehtiviä tyyppejä harjoitteluun Sivupersoonaan kaksi kertaa vuodessa. Syksyn harjoitteluhaku on huhtikuussa ja kevään haku marraskuussa. Toivomme hakemukset ensisijaisesti lomakkeen kautta. Seuraa meitä somessa, kuulet siellä lisää harjoittelumahdollisuuksistamme.

Harjoitteluun viittomakielen tulkiksi

Harjoitteluun puhevammaisten tulkiksi

Liity Osaajayhteisöömme!

Eikö löytynyt sopivaa avointa paikkaa? Vierähtääkö tovi vielä koulun penkillä? Voit kuitenkin jo liittyä meidän Osaajayhteisöön ja kuulet ensimmäisenä uusista työpaikoista sekä moniammatillisen työyhteisömme uusista tuulista!

Liity täältä