PALVELUT ARJEN ASIOINTIIN JA ELÄMYKSIIN

Sivupersoonassa tehtävämme on ylittää kommunikaation esteet. Opetuspalvelumme avaavat polkuja sujuvampaan elämään kommunikaation erityisperheille. Teemme myös kokemuksella tapahtumastasi ja viestinnän materiaaleistasi saavutettavia.

Sivupersoona on Kelan sopimuskumppani myös kaudella 2023-2024. Muita asiakkaitamme ovat muun muassa hyvinvointialueet, koulut, päiväkodit, sairaanhoitopiirit, vakuutusyhtiöt ja viranomaiset.

Puhevammaisten tulkkaus

Puhevammaisten tulkkimme tekevät laadukasta työtä eri tulkkausmenetelmillä.

Sivupersoonille ovat tuttuja erilaiset AAC-menetelmät (Augmentative and Alternative Communication) aakkostauluista, pikapiirtämisestä ja tukiviittomista erilaisiin kommunikointikansioihin, -laitteisiin ja ohjelmasovelluksiin.

Puhevammaisten tulkkaus

Opetus ja koulutus

Autamme kommunikaation erityisperheitä löytämään yhteisen, juuri heille toimivan kommunikointikeinon. Avaamme mahdollisuuksia osallistua, ystävystyä ja tulla kuulluksi. Koulutamme työyhteisöjä antoisampiin kohtaamisiin erityisryhmien kanssa.

Teemme myös viittomakommunikaatio- ja AAC-opetuksia etätoteutuksina tai lähiopetuksena kotiympäristössä.

Opetus- ja koulutuspalvelut

Saavutettavuus

Luotaisiinko tasavertaiset mahdollisuudet kaikkien osallistumiselle? Viittomakielisellä sisällöllä, selkokielelle muokatulla tekstillä tai kuvitetulla tapahtumaympäristöllä tavoitat uusia kohderyhmiä. Kysy tapahtumien, nettisivujen sekä video- ja tekstimateriaalien saavutettavuudesta!

Saavutettavuuspalvelut

Verkkokurssit

Sipeshopista löydät verkkokurssimme, teemoina puheen kehityksen tuki ja tukiviittomat varhaiskasvatukseen.

Verkkokurssitilaukseen sisältyy käyttöoikeus Viittomapediaan yhdelle henkilölle kolmeksi kuukaudeksi.

Siirry Sipeshopiin

Viittomapedia

Viittomapedia on Suomen suurin tukiviittomasanakirja, joka nimensä mukaisesti kerää yhteen erilaisia tukiviittomia useista aihepiireistä. Käyttäjien toiveiden perusteella jatkuvasti kasvavassa ja päivittyvässä sanakirjassa on yli 1000 erilaista tukiviittomaa!

Tutustu

SIPENAPPI

VAIVATON TULKKITILAUS YRITYKSILLE JA ORGANISAATIOILLE!

Tilaa tulkkaus