SIPENAPPI

– VAIVATON TULKKITILAUS YRITYKSILLE JA ORGANISAATIOILLE!

Sujuva kommunikaatio on onnistuneen palvelukokemuksen edellytys. Kommunikaation erityisryhmiin kuuluvalle asiakkaalle – huonokuuloiselle, kuulo-, kuulonäkö- tai puhevammaiselle – laadukas tulkkaus on erityisen tärkeää. Sivupersoona on erikoistunut tulkkauksiin tilanteissa, joissa viestin välittyminen on kriittistä asiakkaan terveyden, oikeusturvan, koulutusoikeuden tai osallisuuden näkökulmasta.

TEE NÄIN:

1. Tee tulkkitilaus oheisella helppokäyttöisellä lomakkeella.

2. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksestasi.

48 TUNNIN TAKUU:

Yli 48 tuntia etukäteen tehtyihin tilauksiin löytyy aina tulkki. Paina siis nappia ja jatka omia hommiasi. Mikäli tilauksen alkuun on alle 48 tuntia, soitathan suoraan asiakaspalveluumme varmistaaksesi vapaana olevan tulkin: puh. 029 000 9055 (ma-pe klo 8-20).

TULKKIPALVELUT JA HINNAT
YRITYKSILLE JA ORGANISAATIOILLE!

Tulkkauksen onnistuminen edellyttää toimialan erityispiirteiden ja sanaston hallitsemista. Sivupersoonan tulkit ovat erikoistuneet sote-alan, oikeustoimen, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen sekä kulttuuripalveluiden tulkkaukseen.

Lähitulkkauksen hinnat sisältävät: Tulkkauksen ja matkakulut 20km säteellä lähimmästä Sivupersoonan toimipisteestä. Minimilaskutus 60 min.

Etätulkkauksen hinnat sisältävät: Tulkkauksen ja tarvittavan ohjelmiston. Asiakas vastaa, että hänellä on tulkkauksen aikana käytössään päätelaite ja nettiyhteys. Minimilaskutus 30 min.

Sote-tulkit

SOTE-ALALLA YHTEINEN KIELI ON POTILASTURVAN SEKÄ HOIDON ONNISTUMISEN EDELLYTYS.

Sote-tulkkiemme kokemus eri hoitoympäristöissä työskentelystä, erikoissanastosta sekä asiakkaan hoitopoluista mahdollistaa oman henkilökunnan tehokkaan toiminnan.

TULKKAUKSEN HINTA
TERVEYSPALVELUISSA:

LÄHI 107 € / 60min
ETÄ 48 € / 30min

  • PERUSTASON TULKKAUS

TULKKAUKSEN HINTA
SOSIAALIPALVELUISSA:

LÄHI 130 € / 60min
ETÄ 59 € / 30min

  • VAATIVAN TASON TULKKAUS

Oikeustulkit

POLIISI- JA OIKEUSTOIMIPALVELUISSA EDELLYTETÄÄN LAADUKASTA TULKKAUSTA RIKOSTEN SELVITTÄMISEN MAHDOLLISTAMISEKSI SEKÄ ASIAKKAAN OIKEUSTURVA TAKAAMISEKSI.

Oikeustulkkimme tuntemus tutkinnan ja oikeuskäsittelyn eri vaiheista takaa kommunikoinnin sujuvuuden tilanteen erityisyydestä huolimatta. Järjestämme halutessanne saman tulkin aina esikäsittelystä eri oikeusasteisiin asti.

TULKKAUKSEN HINTA:

LÄHI 261 € / 60min
ETÄ 119 € / 30min

  • Vaativan tason tulkkaus.
  • Toteutetaan paritulkkauksena.
  • Hinta sisältää kaksi tulkkia.

Koulutulkit

TASAVERTAINEN OPPIMINEN JA OIKEUS KOULUTUKSEEN TOTEUTUU VARHAISKASVATUKSEEN JA PERUSOPETUKSEEN ERIKOISTUNEIDEN KOULUTULKKIEMME AVULLA.

Yhteinen kieli (esi-)koululaisen, koulukavereiden ja opettajan välillä antaa kommunikaation erityisryhmiin kuuluvalle mahdollisuuden tulla osaksi tärkeää yhteisöä. Oppimista ja itseilmaisua tukemalla ennaltaehkäistään syrjäytymistä ja muita mahdollisia tulevaisuuden suruja.

TULKKAUKSEN HINTA:

LÄHI 107 € / 60min
ETÄ 48 € / 30min

  • Perustason tulkkaus.

Kulttuuritulkit

KULTTUURI- JA SEMINAARIPALVELUISSA KORKEATASOINEN JA ILMAISULLINEN TULKKAUS VARMISTAA TAPAHTUMAN ELÄMYKSELLISYYDEN VÄLITTYMISEN MYÖS KOMMUNIKAATION ERITYISRYHMILLE.

Kulttuuritulkkimme rientävät avuksi, kun haluat avata tilaisuutesi uudelle asiakasryhmälle sekä tukea osaltasi erityisryhmien osallistumista ja kulttuuripalveluiden (mm. teatterit, messut, konsertit, seminaarit) saavutettavuutta.

TULKKAUKSEN HINTA

LÄHI 331 € / 60min
ETÄ erikseen sovittavissa

  • Vaativan tason tulkkaus.
  • Toteutetaan paritulkkauksena.
  • Hinta sisältää kaksi tulkkia sekä tapahtumakohtaisen valmistautumisen.
  • Etätulkkaus mahdollista mobiili- tai AR-lasitoteutuksena. Kysy lisää!