Sivupersoonan omistajuus takaisin Sivupersoonaan

Minä, eli Tuomas Rissanen, ja kollegani Heidi Boman teimme torstaina 29.2. Terveystalon kanssa kaupan Sivupersoona Oy:n koko osakekannasta. Olemme siis uudet omistajat – ja innoissamme. Annahan kun kerron miksi!

Tärkeintä on jatkaa Sivupersoonan pitkäjänteistä kehittämistä tulkkauspalvelualan parhaaksi yhtiöksi. Palaamme myös juurillemme – ketteräksi toimijaksi, jossa johto ja omistus ovat lähellä työntekijöitä. Minä tulin taloon jo 2006 Heidi on mukana kehittämässä toimintaa neljättä vuotta. Itse olen viimeksi toiminut tulkkauspalveluiden liiketoimintajohtajana ja Heidi puhevammatulkkauksen asiantuntijana ja tiimivastaavana. Olemme sitoutuneet yhtiöön vastedeskin ja näkymät vaikuttavat hyvältä.

Nopeita muutoksia ei ole luvassa, työntekijämme sekä tuttu laadukas ja hyväntuulinen palvelu ovat kuin ennenkin. Olemme kaupan julkistuksen jälkeen tavanneet sipeläisten kanssa kasvotusten, puhelimessa ja muissa viestimissä ja vastaanotto myös tulkkien puolelta on ollut erittäin posiiivista. Pidemmällä tähtäimellä haluamme rakentaa Sivupersoonasta “henkilöstön omistaman tulkkauspalveluyrityksen”. Toisin sanoen omistajiksi voi tulla muutakin talon väkeä.

Ai niin, toinenkin juhlan aihe löytyy. Sivupersoona on perjantaina 1. maaliskuuta virallisesti täysi-ikäinen, täytämme tasan 18 vuotta!

Innostunein terveisin, myös Heidin puolesta

Tuomas