ARJEN ASIOINNISTA RAJATTOMIIN ELÄMYKSIIN

Luotettavat tulkkimme ovat puhevammaisen kommunikaation tukena lääkärissä, juhlissa, harrastuksissa tai vaikka matkoilla.

Sivupersoona on Kelan sopimuskumppani myös kaudella 2023-2024. Muita asiakkaitamme ovat muun muassa hyvinvointialueet, koulut, päiväkodit, sairaanhoitopiirit, vakuutusyhtiöt ja viranomaiset.

Tulkkauspalvelumme toimivat Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Satakunnassa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Suomessa ja Pohjois-Suomessa. Tilauksesta operoimme halki Suomen ja maailman ympäri.

PUHEVAMMAISTEN TULKKAUS

Tulkkimme palvelevat kaikkia kommunikaation osapuolia monenlaisissa tilanteissa. Sivupersoonille ovat tuttuja AAC-menetelmät aakkostauluista, pikapiirtämisestä ja tukiviittomista erilaisiin kommunikointikansioihin, -laitteisiin ja ohjelmasovelluksiin.

Ammattitaidon kehittäminen, tulkkiopiskelijoiden ohjaaminen ja yhteistyö alan toimijoiden kanssa on meille tärkeää. Haluamme oppia ja pitää riman korkealla, joten kysymme myös asiakkailtamme palautetta.

Puhevammatulkkauksen tietopankista löytyy kattavasti tietoa tulkkauksesta.

TUTUSTU SIVUPERSOONAN TULKKEIHIN!

Uudesta tulkkigalleriastamme löydät itsellesi sopivat tulkit ja voit koota oman toivetulkkilistasi vaikkapa Kelaan lähetettäväksi.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on tunnettu ripeydestään ja aurinkoisesta palvelustaan – ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tulkkauspalveluidemme sisällöistä ja mahdollisuuksista.

029 000 9055 tai

Avoinna ma-pe klo 8-16.

YRITYKSEN TAI ORGANISAATION EDUSTAJA?

Tulkkitilaus vaivattomasti Sipenapista!

Sipenappi