VIITTOMAKIELEN TULKKAUS

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme perusta ja kokemuksemme tulkkaustilanteista on laaja-alaista – yli 65 000 tehtyyn keikkaamme on mahtunut monenlaista!

Sivupersoona on Kelan sopimuskumppani myös kaudella 2023-2024. Muita asiakkaitamme ovat muun muassa hyvinvointialueet, koulut, päiväkodit, sairaanhoitopiirit, vakuutusyhtiöt ja viranomaiset.

Tulkkauspalvelumme toimivat Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Satakunnassa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Suomessa ja Pohjois-Suomessa. Tilauksesta operoimme halki Suomen ja maailman ympäri.

Tulkkitilaus yrityksille ja organisaatioille

KIRJOITUSTULKKAUS

Palvelemme myös huonokuuloisia ja kuuroutuneita asiakkaita, jotka eivät kommunikoi viittomakielellä. Näppäräsormiset kirjoitustulkkimme välittävät puhujan suullisen viestin kirjalliseen muotoon tietokoneen näytölle tai paperille. Kirjoitustulkkausta käytetään niin työpalavereissa kuin juhlaseminaareissakin.

TULKKAUS KUULONÄKÖVAMMAISILLE

Tulkkimme huomioivat kaikki henkilökohtaiset tarpeet ja kommunikaatiotavat. Kuulonäkövammaiset asiakkaat saattavat hyödyntää myös kirjoitus-, viitotun puheen- tai viittomakielen tulkkausta. Viittomakieltä ja viitottua puhetta on mahdollista käyttää myös taktiilisti eli tunto- ja liikeaistimusten kautta.

ETÄTULKKAUS

Etätulkkaus tarkoittaa, että tulkki ja asiakas ovat eri paikoissa. Etätulkkausta voi käyttää lähes missä ja milloin vain.

Lue lisää

TUTUSTU SIVUPERSOONAN TULKKEIHIN!

Uudesta tulkkigalleriastamme löydät itsellesi sopivat tulkit ja voit koota oman toivetulkkilistasi vaikkapa Kelaan lähetettäväksi.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on tunnettu ripeydestään ja aurinkoisesta palvelustaan – ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tulkkauspalveluidemme sisällöistä ja mahdollisuuksista.

029 000 9055 tai

Avoinna ma-pe klo 8-16.

YRITYKSEN TAI ORGANISAATION EDUSTAJA?

Tulkkitilaus vaivattomasti Sipenapista!

Sipenappi