SIVUPERSOONASTA VUODEN TYÖNANTAJA 2020

SIVUPERSOONA ON PIRKANMAAN VUODEN TYÖNANTAJA 2020

Sivupersoona on valittu Pirkanmaan Vuoden Työnantajaksi 2020! Yli sata mahdollistajaa valtakunnallisesti työllistävä yrityksemme on kilpailun raadin mukaan osoittanut rohkeutta ja ketteryyttä koronakriisin keskellä. Raati perusteli valintaansa muun muassa yrityksen johdonmukaisella johtamisella ja pitkäjänteisellä kehittämisellä, jotka ovat johtaneet niin uusien työpaikkojen syntyyn, henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisen hyviin käytänteisiin kuin rohkeisiin palveluavauksiin.

“Työnantajana olemme luvanneet työntekijöillemme neljä asiaa: lupaamme pysyä toimialamme suunnannäyttäjänä, kasvattaa heidän osaamispääomaansa, ylläpitää ”Sipe-henkeä”  sekä vaalia työntekijöidemme vapautta eli parhaamme mukaan mahdollistaa joustavat työajat sekä elämäntilanteiden mukaan muuntuvat työtehtävät”, Sivupersoonan toimitusjohtaja Tuomas Rissanen avaa yrityksen filosofiaa ja toimintakulttuuria.

Sivupersoonan henkilöstöpäällikkö Viivi Juutila nyökkäilee: “Teettämissämme hyvinvointikyselyissä juuri Tuomaksen mainitsema “Sipe-henki” on osoittautunut työntekijöillemme kaikkein merkityksellisimmäksi asiaksi. Koko organisaatiotasolla tapahtunut yhdessä kehittäminen ja kehittyminen ovatkin olleet avainasemassa myös koronan aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta selviämisessä.”

Vuoden Työnantaja 2020 -kilpailun finaalissa oli kaikkiaan yhdeksän pirkanmaalaista työnantajaa. Jokaiselle finalistille toteutettiin kattava auditointi henkilöstökyselyiden, toimintamallien arviointien ja haastatteluiden avulla. Auditointien pohjalta raati arvioi finaaliin päässeet työnantajat ja valitsi voittajan.

Lisätietoja kilpailusta ja muista finalisteista: https://vuodentyonantaja.fi/