Mitä ihmettä me tällä blogilla oikein tehdään?

Lopetimme Sivullisen toimittamisen vuosi sitten. Se oli tietääkseni alan ainoa yrityksen julkaisema asiakaslehti. Tilaaja-asiakkaamme olivat supistuneet alle kymmeneen ja totesimme, ettei niin pienelle porukalle paperilehden tekeminen liene järkevää.

Into kirjoittamiseen ja itsemme esille tuomiseen kuitenkin säilyi. Mietimme kuumeisesti, miten voisimme purkaa pinnan alla kuplivaa luovuuttamme. Syntyi ajatus sähköisestä verkkolehdestä, jonka lukijoiksi saisimme ensisijaisesti tulkkeja ja alan opiskelijoita. Idea jalostui lopulta blogiksi, koska halusimme yksipuolisen kaakattamisen sijasta kuulla myös lukijoiden kommentteja avaamiimme aiheisiin.

Tämä blogi tulee koostumaan tarinoista asiasta ja aidan seipäästä. Kerromme havainnoistamme tulkkauksen kummallisesta maailmasta sekä jututamme asiakkaita ja kumppaneita. Kommentoimme ympäröivää maailmaa Sivupersoonan näkökulmasta. Kaikki tämä sanoin, kuvin ja videoin. Tuotamme suurimman osan sisällöstä itse ja saamme pientä apua muutamilta vierailta kyniltä.

Meillä on kunnianhimoinen tavoite tuottaa viihdyttävää ja mielenkiintoista luettavaa viittomakielialasta ja sen lähimaastosta. Seuraa meitä ja kerro onnistummeko tässä! Helpoiten se onnistuu tykkäämällä Sivupersoonasta Facebookissa.

-Tuomas Rissanen

Kirjoittaja on Sivupersoona Oy:n toimitusjohtaja.

Kommentoi