Ajatuksia Sipen missiosta ja strategiasta

KOMMUNIKAATION ESTEITÄ RIKKOMASSA 

Sivupersoonassa starttasi juuri Kohti sataa -kamppis, joka etsii meille sadatta sivupersoonaa. Kampanjan pointti ei kuitenkaan ole löytää jengiimme mahdollisimman montaa uutta tyyppiä, vaan juuri ne oikeat kaverit, jotka syttyy meidän missiosta ja matkasuunnitelmasta.

Me yritämme Sivupersoonassa tarkastella kommunikaatiota kokonaisuutena ja tasavertaisen, osallistavan elon mahdollistajana asiakkaillemme. Kommunikaatioon liittyvät peruspalvelut ovat jo nykyään melko hyvällä tasolla – niin meidän kuin muiden palveluntuottajien tuottamana, mutta erottumisen varaa on vielä siinä, miten palvelut tuodaan asiakkaiden ulottuville.

Asiakkailla on nyt ja tulevaisuudessa yhä enemmän sanavaltaa siinä, keiden kanssa he haluavat asioida. Tällöin asettuvat asiakaskokemus ja arjen helppous keskiöön. Sivupersoonassa olemmekin jo pitkään pohtineet kaikkea tekemistämme asiakkaan näkökulmasta: mitä meidän tulee tehdä, että asiakkaamme kokevat saavansa kaiken irti elämästä eri kielestä tai kommunikaation haasteista huolimatta?

Rakennamme kimpassa kestävää yritystä, joka tekemisellään pystyy aidosti muuttamaan maailmaa. Ja kun maailmaa muutetaan, tarkoittaa isompi porukka isompaa vaikuttavuutta! Tasavertaisen kommunikoinnin unelmaa jahdatessamme meidän on toki myös varmistuttava siitä, että tavoitteelle palavat mahdollistajamme kehittyvät ammatillisesti ja voivat hyvin.

Katso videolta tarkemmin ajatuksiani meidän missiosta ja visiosta sekä siitä, millaisten kommunikaation rajojen ja esteiden kimppuun olemme ajatelleet ensimmäiseksi rynnätä!

 

 

– Tuomas

Kirjoittaja on Sivupersoonan toimitusjohtaja.