PUHEVAMMAISTEN TULKKEJA JA VIITTOMAKIELEN TULKKEJA UUDELLEMAALLE

PUHEVAMMAISTEN TULKKEJA JA VIITTOMAKIELEN TULKKEJA UUDELLEMAALLE

Mahdollistajien joukkomme etsii alati kasvavaan porukkaansa kokeneita tulkkeja Helsingin tiimiämme vahvistamaan.

Sivupersoonan missiona on mahdollistaa asiakkaillemme rajattoman kommunikaation maailma. Yli 14 vuoden kokemuksella rakennamme kommunikaation erityisryhmille jatkuvasti uusia tapoja osallistua, tulla kuulluksi ja ymmärretyksi sekä voida hyvin. Moniammatilliseen mahdollistajajoukkoomme lukeutuu yli kahdeksankymmentä viittomakielen- ja puhevammaisten tulkkauksen, kommunikaatio-opetuksen sekä puheterapian ammattilaista.

Sivupersoonan toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella – keväästä 2021 myös Rovaniemellä. Uusiin maakuntiin laajentumisen ja Helsingin tiimin vahvistamisen taustalla on pyrkimyksemme tasata asiakkaiden alueellista epätasa-arvoa kommunikoinnin palvelujen saatavuuden suhteen.

Team Helsinki

Helsingin tiimissä on jo reilu parikymmentä mahtavaa tekijää, mutta enemmän väkeä tarkoittaa parempia bileitä! Haemmekin vielä paria innostunutta, idearikasta ja oma-aloitteista puhevammaisten tulkkauksen ja/tai viittomakielen tulkkauksen ammattilaista missiotamme toteuttamaan.

Mitä toivomme sinulta?

Sivupersoonassa pääsee säkenöimään missiostamme syttyvä tyyppi, joka seuraa aikaansa ja ennakoi tulevaa, ei pelkää kokeilla uutta sekä haluaa kasvaa ja kehittyä yhdessä organisaation kanssa. Kyky hekottaa itselle (ja kollegoille) sekä kourallinen huonoja puujalkavitsejä luetaan eduksesi.

Sinulta tulee löytyä puhevammaisten tulkkauksen EAT- tai AMK-tutkinto tai viittomakielen tulkkauksen AMK-tutkinto sekä vähintään 7 vuoden kokemus tulkkina toimimisesta. Helsingin tiimiläisiltä toivomme myös mahdollisuutta työskennellä joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin sekä omaa autoa ja ajokorttia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Me lupaamme sinulle mitä mainioimman työyhteisön, jossa pääset kehittymään haluamaasi suuntaan. Saat meiltä tarvitsemasi tuen niin tiimin, esimiehen, koko Sipen kuin erilaisten työsuhde-etujenkin muodossa. Sipet tunnetaan “kylillä” esimerkiksi hyvällä fiiliksellä tekemisestä ja vahvasta ammattitaidosta, sekä ennakkoluulottomasta alan kehittämisestä. Työsuhteen tarkemmat speksit voidaan sopia yksilöllisesti: olemme avoimia niin kokopäiväisille kuin osa-aikaisillekin kuvioille

Laita mielenkiintomme herättävä hakemus CV:n kera tulemaan viimeistään 30.11.2020 osoitteeseen viivi.juutila@sivupersoona.com. Viittomakielen tulkeilta toivomme liitteeksi myös tulkkausnäytettä videomuodossa.

Jos herää kysyttävää, nakkaa viestiä tai soita:
Puhevammatulkkauksen asiantuntija Heidi: heidi.boman@sivupersoona.com / 0400 300 136
Viittomakielen asiantuntija / Helsingin tiimivastaava Kati: kati.rantalainen@sivupersoona.com / 044 770 9966