Puterekry

PILKEHTIVÄ LAPSIIN ERIKOISTUNUT PUHETERAPEUTTI, TUU MEILLE!

Mahdollistajien joukkomme etsii lapsiasiakkaisiin erikoistunutta puheterapeuttia Tampereelle, Helsinkiin ja Turkuun asiakkaidemme haasteiden ratkaisijoiksi sekä kehittämään ja kehittymään yhdessä.

Sivupersoona on käynnisänyt tammikuussa 2019 täysin uudenlaisen, lapsiasiakkaille suunnatun puheterapiakonseptin osana laajempaa AAC-kokonaisuutta. Sivupersoonan tavoitteena on luoda lapsille suunnattuja puheterapiapalveluja sekä kehittää moniammatillisesti tulevaisuuden työkaluja, materiaaleja sekä ympäristöjä. Sivupersoonan puheterapiayhteisön tavoitteena on alan ja menetelmien yhteiskehittäminen. Moniammattillinen työskentely-ympäristö mahdollistaa inspiroitumisen kommunikaatio- ja muun terapiakentän kanssa.

Puheterapeuttinamme tehtäväsi on asiakaslähtöinen lapsiasiakkaiden terapia- ja arviointityö. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua kouluttaminen sekä uusien työskentelymallien, työkalujen ja palvelujen kehittäminen yhdessä muiden Sivupersoonien kanssa. Saat ammentaa inspiraatiota työhön muilta erityisryhmien kommunikoinnin ammattilaisiltamme: puheterapeuteilta sekä puhevammaisten ja viittomakielen tulkeilta, ohjaajilta ja opettajilta ympäri Suomen.

Sinussa on ”sipeyttä”, kun:
– ammattiosaaminen ja -eettisyys ovat työntekosi perusta
– ajattelusi ei tyssää nykyhetken rajoituksiin
– moniammatillisuus on sinulle suuri mahdollisuus
– janoat toisilta oppimista ja oman osaamisesi jakamista
– uuden kokeileminen on osa elämäntapaasi
– uteliaisuus ja tahto ymmärtää on kehityksesi moottori

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan oheisen lomakkeen kautta: Puheterapeutti-hakulomake
Jos mikä tahansa pohdituttaa, pirauta vastaavalle puheterapeutillemme Minna Vironmäelle 0400 300 414 tai nakkaa sähköpostia minna.vironmaki@sivupersoona.com.

Lisätietoja Sivupersoonasta: www.sivupersoona.com

Kommentoi

Siirry takaisin