E75B9126

PUHEVAMMAISTEN TULKKEJA JA VIITTOMAKIELEN TULKKEJA JYVÄSKYLÄÄN SEKÄ KUOPIOON

Mahdollistajien joukkomme etsii alati kasvavaan porukkaansa kokeneita puhevammaisten tulkkeja ja VIITTOMAKIELEN TULKKEJA KESKISELLE ALUEELLE.

Sivupersoonan missiona on mahdollistaa asiakkaillemme rajattoman kommunikaation maailma. Yli 14 vuoden kokemuksella rakennamme kommunikaation erityisryhmille jatkuvasti uusia tapoja osallistua, tulla kuulluksi ja ymmärretyksi sekä voida hyvin. Moniammatilliseen mahdollistajajoukkoomme lukeutuu yli kahdeksankymmentä viittomakielen- ja puhevammaisten tulkkauksen, kommunikaatio-opetuksen sekä puheterapian ammattilaista.

Sivupersoonan toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella – keväästä 2021 myös Rovaniemellä. Uusiin maakuntiin laajentumisen ja nykyisten tiimien vahvistamisen taustalla on pyrkimyksemme tasata asiakkaiden alueellista epätasa-arvoa kommunikoinnin palvelujen saatavuuden suhteen.

Team “Keskisen vesat”

Keskisen alueen tiimissä (tunnetaan myös “Keskisen vesoina”) on jo muutama noheva tekijä, mutta enemmän väkeä tarkoittaa vielä hauskempaa! Haemmekin vielä paria innostunutta, idearikasta ja oma-aloitteista tulkkauksen ammattilaista missiotamme toteuttamaan. Moniammatillisuuden sanansaattajina meiltä ei myöskään haittaa, mikäli tiimiin eksyisi mukaan muutama puheterapeutti.

Mitä toivomme sinulta?

Sivupersoonassa pääsee säkenöimään missiostamme syttyvä tyyppi, joka seuraa aikaansa ja ennakoi tulevaa, ei pelkää kokeilla uutta sekä haluaa kasvaa ja kehittyä yhdessä organisaation kanssa. Kyky hekottaa itselle (ja kollegoille) sekä kourallinen huonoja puujalkavitsejä luetaan eduksesi.

Sinulta tulee löytyä puhevammaisten tulkkauksen EAT- tai AMK-tutkinto tai viittomakielen tulkkauksen AMK-tutkinto sekä vähintään 7 vuoden kokemus tulkkina toimimisesta. Keskisen alueen tiimiläisiltä toivomme myös mahdollisuutta työskennellä joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin sekä omaa autoa ja ajokorttia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Me lupaamme sinulle mitä mainioimman työyhteisön, jossa pääset kehittymään haluamaasi suuntaan. Saat meiltä tarvitsemasi tuen niin tiimin, esimiehen, koko Sipen kuin erilaisten työsuhde-etujenkin muodossa. Sipet tunnetaan “kylillä” esimerkiksi hyvällä fiiliksellä tekemisestä ja vahvasta ammattitaidosta, sekä ennakkoluulottomasta alan kehittämisestä. Työsuhteen tarkemmat speksit voidaan sopia yksilöllisesti: olemme avoimia niin kokopäiväisille kuin osa-aikaisillekin kuvioille

Laita mielenkiintomme herättävä hakemus CV:n kera tulemaan viimeistään 30.11.2020 viivi.juutila@sivupersoona.com. Viittomakielen tulkeilta toivomme liitteeksi myös tulkkausnäytettä videomuodossa.

Jos herää kysyttävää, nakkaa viestiä tai soita puhevammatulkkauksen asiantuntijallemme Heidille: heidi.boman@sivupersoona.com / 0400 300 136 tai Keskisen vesojen tiimivastaavalle Hanskille: hanna-kaisa.korpela@sivupersoona.com /044 770 9955.

Kommentoi