SIVUPERSOONA YHDISTYI TERVEYSTALOON

SIVUPERSOONA YHDISTYI TERVEYSTALOON 1.9.2021

Yhdistyimme keskiviikkona Suomen johtavan terveyden ja hyvinvoinnin toimijan, Terveystalon kanssa. Kauppa ei vaikuta Sivupersoonan asiakastyöhön tai palveluihin millään tavalla – arki jatkuu tuttuun tapaan Sivupersoonana.

Kaupan myötä asiantuntemuksemme puheterapiasta ja erityisesti viittomakielen sekä puhevammaisten tulkkauksesta avaa Terveystalolle uudenlaista palvelutarjontaa. Sivupersoonan väelle muutos tarkoittaa lisää osaamista ja resursseja omien tavoitteidemme edistämiseen: palveluidemme saatavuuden ja vaikuttavuuden kasvattamiseen, web- ja etäratkaisujen kehittämiseen sekä yhä moniammatillisempaan yhteistyöhön.

”Toivotamme Sivupersoonan osaavan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Sivupersoona on kehittynyt yhdeksi alan johtavista toimijoista olemalla innovatiivinen ja panostamalla järjestelmällisesti henkilöstön hyvinvointiin, osaamiseen sekä digitalisaatioon”, toteaa Terveystalon kasvuliiketoimintojen johtaja Petri Keksi.

”Olemme tulleet uuteen vaiheeseen Sivupersoonan kasvutarinassa. Yhdistyminen Terveystalon kanssa antaa entistä paremmat edellytykset Sivupersoonan koko kasvupotentiaalin realisoitumiseen. Yhdessä Terveystalon kanssa olemme kärkipaikalla puheterapia- ja tulkkauspalveluiden sekä digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Meille yhteistä on myös vahva panostus henkilöstömme hyvinvointiin”, sanoo Sivupersoonan johtaja Tuomas Rissanen.

Yhtiön työntekijät siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entiseen malliin: samoissa tiloissa ja Sivupersoona-nimen alla. Nykyiset tulkkaus- ja puheterapiapalvelumme jatkuvat normaalisti. Ryhdymme seuraavaksi tutustumaan toisiimme ja toimintatapoihimme – sen jälkeen suuntaamme kohti uusia, yhteisiä kuvioita.