Opettajarekry 2019

Kommunikaatio-opettaja Helsinkiin

 Jos sinua kiinnostaa opetustyö kommunikaation erityisryhmien parissa mahtavassa työyhteisössä, lue eteenpäin!

Etsimme Helsingin toimipisteeseemme kommunikaatio-opettajaa. Erityisen hyvin tulee olla hallussa viittomakommunikaation opettaminen, mutta nostamme hattuamme vielä korkeammalle, jos myös muiden puhetta tukevien ja korvaavien menetelmien opettaminen ja ohjaaminen (AAC) luonnistuu! Työ alkaisi mahdollisimman pian ja on luonteeltaan osa-aikaista. Työ sopiikin hyvin vaikka opiskelun tai toisen työn kaveriksi. Useimmiten opetusten ajankohta on arki-ilta, mutta ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Opetuksia on ympäri Uuttamaata, joten autosta voi olla hyötyä. Työ sisältää pääasiassa kommunikaatio-opetuksia perheissä, mutta mahdollisuuksien mukaan myös erilaisia työyhteisön koulutuksia!

No mitäs me odotamme Sinulta? Pätevyyden osalta tulee olla tukiviittomaopetuksiin joko viittomakielen tulkin tai viittomakielen ohjaajan koulutus, AAC-puolelle puhevammaisten tulkin tai puheterapeutin koulutus. Lisäksi pedagogisiset opinnot (esim. tulkkikoulutuksen pedagoginen suuntautuminen tai kasvatustieteen/erityispedagogiikan opintoja) tulee olla halki, poikki ja pinossa. Jos pätevyyspuoli on kunnossa, ovathan nämä asiat lähellä sinunkin sydäntäsi: moniammatillinen ympäristö, arvostus jokaista asiakaskohtaamista kohtaan, asiakaspalvelua aurinkoisella asenteella, jatkuva eteenpäin meneminen?

Meiltä saat moniammatillisen työyhteisön, jossa pääset olemaan oma itsesi ja kehittymään haluamaasi suuntaan. Saat työhösi tuen koko yritykseltä, johon kuuluu myös puheterapeutteja! Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja erinomaisia työsuhde-etuja. Sipet tunnetaan kentällä muun muassa pilkehtivästä meiningistä ja vankasta ammattiosaamisesta. Sivupersoonassa haluamme mahdollistaa kommunikaation erityisryhmien asiakkaille (mm. viittomakieliset, puhevammaiset, puheterapia-asiakkaat) rajattoman kommunikaation maailman. Kehitämme erityisryhmille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia osallistua, tulla kuulluksi ja voida hyvin. Oletko Sinä seuraava mahdollistaja?

Jos olet juuri se, jota etsimme, laita hakemus tulemaan viimeistään 28.3.2019! Hakulinkki: Kommunikaatio-opettaja Helsinkiin-haku. Laita mukaan itsesi näköinen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV. Lisätietoja voi kysyä Janitalta s-postitse janita.koskiluoma@sivupersoona.com tai puhelimitse 0447709908.

Kommentoi

Siirry takaisin